TÜRKİYE EĞİTİM VE BİLGİLENDİRME TOPLANTIMIZ AFYONDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

• Temmuz 3, 2014

29 Nisan-1 Mayıs 2013 tarihlerinde, üye birliklerin ihtiyaç duyduğu program ve uygulamaların anlatılması, bilgilendirilme yapılması ve üye birlikler arası kaynaşmanın sağlanması amacıyla  Afyon Pala’s Premium Otel’de iki gün süren “Eğitim ve Bilgilendirme Toplantısı” gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen toplantıya Türkiye Süt Üreticileri Merkez Birliği Yönetim Kurulu üyesi Şaban Cetizli, Genel Müdür Ahmet Tüfekçi, Merkez Birlik personelleri, üye birliklerimizin Yönetim Kurulu Başkanları, Yönetim Kurulu üyeleri ve çok sayıda birlik çalışanları katıldı.

Program süresince dört farklı eğitim programının düzenlendiği toplantıda sırasıyla Sigortacılık,  Muhasebe, Ulusal Süt Kayıt Sistemi  ve Kurumsal Web Sitesi eğitimleri düzenlendi.

turkiye