14.11.2019 - Bir İdik, Birlik Olduk, Üreticilerin Gücü Olduk....

CUMHURİYETİMİZİN 96. YILI KUTLU OLSUN

FACEBOOK'ta haberi paylas

CUMHURİYETİMİZİN 96. YILI KUTLU OLSUN

Türkiye Süt Üreticileri Merkez Birliği Genel Başkan Yardımcısı ve Milas Süt Birliği Başkanı Ali İhsan Gezgin, Cumhuriyetimizin 96. kuruluş yıl dönümünü yayımladığı bir mesajla kutladı.

Cumhuriyetimizin 96. kuruluş yıldönümünü kutlamanın heyecanını ve sevincini yaşadığını ifade eden Başkan Ali İhsan Gezgin, kutlama mesajında şunları kaydetti:

“Cumhuriyetimizin 96. yılını kutluyor, büyük önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile canlarını bu uğurda feda eden şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum.
Cumhuriyet, yüksek ahlâkî değer ve niteliklere sahip bir idaredir. Cumhuriyet fazilettir. Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun.”

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI