BİRLİK BAŞKANIMIZ; KÖY KAHVESİ “SOHBET TOPLANTILARI” NDA

• Mart 25, 2013

Başkanımız ve Yönetim Kurulu üyelerinin köy ziyaretleri devam ediyor.

Ziyaretlere katılan Başkanımız Ali İhsan GEZGİN ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ve Müdürümüz Soner GÜNEY, üreticilerimizle köy toplantılarında buluşuyor. Birlik başkanımız ve beraberindeki heyet üreticilerimizi gündeme dair bilgilendirmeler, hayvancılık ve süt sektörü ile ilgili durum ve değerlendirmeler, birliğimizin icraatları ve gelecekle ilgili program ve projeler ile ilgili bilgiler vermek üzere köy kahvesi SOHBET TOPLANTILARI düzenlemiştir. Bu toplantılarımız üreticilerimizden gördüğümüz aşırı ilgi ve memnuniyetle, her akşam programlı bir şekilde yoğun katılımlarla devam edecektir.

Bugüne değin katılım gösteren tüm üreticilerimize teşekkürlerimizi bir borç bilir saygılarımızı ve sevgilerimizi sunarız.

Birlik Başkanımız Birlik Başkanımı