MİLAS SÜT DERGİSİ’NİN 11’İNCİ SAYISI ÇIKTI


  • Ağustos 16, 2017

Milas Süt Birliği’nin tanıtımını yapmak, birliğin çalışmaları hakkında birlik üyeleri başta olmak üzere kamuoyunu da bilgilendirmek, sektörde yaşanan son gelişmeler ve değişimler hakkında bilgiler paylaşmak amacıyla hazırlanan, birlik üyeleri ve sektördeki paydaşları ile arasındaki iletişim köprülerinden biri olan “Milas Süt Dergisi”nin 11’inci sayısı yayınlandı…

2007 yılında 357 üyeyle kurulan, geçen 10 yılın ardından üye sayısını yaklaşık 3 binlere, personel sayısını 62’ye yükselterek kaliteli hizmet ve istihdam sağlayan Milas Süt Birliği’nin çalışmalarını kamuoyuyla paylaştığı Milas Süt Dergisi’nin son sayısı çıktı.

Derginin içeriği hakkında bilgi aktaran Milas Süt Birliği Başkanı Ali İhsan Gezgin, “Ürettiğimiz sütün niteliğini artırmak için bilinçlendirme ve yatırım çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Toplantı, eğitim seminerleri, yatırımlarımız ve süt sektöründeki gelişmeler ele alınarak Milas Süt Dergimizin yeni sayılarında değerlendiriliyor. Milas Süt Dergisi, üyelerimiz başta olmak üzere işbirliği yaptığımız firmalara, Türkiye’nin her bir köşesinde bulunan süt birliklerine, kurumlara, sivil toplum örgütlerine ulaştırılıyor” dedi.

Birliğin haberlerinin yanı sıra sektör ve Milas ekonomisiyle ilgili birçok köşe yazılarının da dergide yer aldığını ifade eden Başkan Gezgin, “Dergimizde haberlerin dışında çok değerli köşe yazarlarımızın kaleme aldığı yazılar da bulunuyor. Hayvancılık, süt sektörü, süt hijyeni gibi konular alanında uzman kişilerce kaleme alındı. Yazarlarımıza da dergimize yapmış oldukları katkılarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Gezgin, Milas Süt Birliği’nin yaptığı çalışmalar ve hayata geçirdiği projelerle üyelerine, Milas’a, Muğla’ya ve ülke ekonomisine katkıda bulunmaya devam edeceğini belirtti.

Bir cevap yazın





İlginizi Çekebilir

  • süt birliği
  • Şubat 5, 2024
Üretime dair her şey bu merkezde…