Birlik Personelimiz ve Paydaşlarımız İftar Yemeğinde Buluştu.

• Temmuz 24, 2014

Birlik Personelimiz ve Paydaşlarımız İftar Yemeğinde Buluştu.

Birliğimizin Salı Günü Kırcağız Mahallesinde Bulunan Mylasa48 Restaurant’ da, Yönetim Kurulu Başkanımız Ali İhsan GEZGİN, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Nurettin PİNAR, Muhasip Üye Mustafa GÜDER, Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet AVCI ve Ferdun YILMAZ ile Genel Müdürümüz Soner GÜNEY’ in ev sahipliği yaptığı İftar Yemeğine;

Milas Kaymakamımız Fuat GÜREL, Gıda Tarım Hayvancılık İlçe Md. Oktay ÇELİK, Yatağan Süt Birliği Yön. Kur. Bşk. Doğan RODOS, Yatağan Kırmızı Et Üreticileri Birliği Yön. Kur. Bşk. Fettah GÜLDURAN, Av. Bülent DEMİR, Y.M.M. Mehmet Kubilay ÖZCAN, S.M.M.M. Kaya KÖK, Milas’ta görev yapan Basın Mensupları, T.C. Ziraat Bankası ve Türk Ekonomi Bankası Milas Şb. Temsilcileri, Pınar Süt, Çamlı Yem, Matlı Yem, Özen Ziraat, Artes Tarım, Mavi Sanat, Ajans A Plus ve Asil Sigorta Temsilcileri ile Birliğimizin Denetçi Üyeleri, Müdürlerimiz, İdari personelimiz ile birlikte Süt Toplama Merkezi Sorumluları ve ailelerinin de katıldığı yaklaşık 140 kişi katıldı.

Yönetim Kurulu Başkanımız Ali İhsan GEZGİN; “İftar yemeğimizde, başarımızda büyük katkısı bulunan personelimiz ile birlikte çalışma fırsatı bulduğumuz kurum ve kuruluşların bizleri yalnız bırakmayan temsilcilerine teşekkür ediyor, Mübarek Ramazan ayının herkese hayırlara vesile olmasını diliyorum.” dedi.

süt-birliği