BİRLİĞİMİZE “KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ” ISO-9001:2008 BELGELERİMİZİ ALDIK.

• Temmuz 8, 2014

Birliğimizde uyguladığımız “Kalite Yönetim Sistemimizi” ISO-9001:2008 Belgesini alarak perçinledik. Kurumsallaşmamızın, hedeflerimizin ve vizyonumuzun en önemli belgesi olan ISO-9001:2008 belgelerimizi uzun bir çalışmamızın sonucunda aldık.

Bu belgelerimizin anlamı nedir?

ISO 9001:2008 etkin bir kalite yönetim sistemini tanımlayan bir standarttır. Kuruluşumuz bu standardın şartlarını sağladığı için ISO 9001:2008 belgesini almaya hak kazanmıştır. Bu belge kuruluşumuzun ürün ve hizmetlerinin uluslararası kabul görmüş bir standarda uygun olarak üretildiğini göstermektedir. Bu standart, merkezi İsviçre’nin Cenevre kentinde yer alan ve 90’dan fazla ülkenin üye olduğu Uluslararası standardizasyon Örgütü (ISO) tarafından geliştirilmiştir.

ISO-9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi Neden Kurduk ?

• Birliğimizde kalite anlayışının gelişimini,
• Kârımızın, verimliliğimizin ve pazar payımızın artmasını,
• Etkin bir yönetimi,
• Maliyetlerimizin azalmasını,
• Tüm çalışanlarımızın tatminini,
• Birliğimiz içi iletişimde iyileşmeyi,
• Tüm faaliyetlerimizde geniş izleme ve kontrolü,
• İadelerin azalmasını,
• Müşterilerimizin memnuniyetinin artmasını sağlayan,
• Ulusal ve uluslararası düzeyde uygulanabilen bir yö-netim sistemi modeli olduğu için bu sistemi kurmuş ve uygulamaktayız.