2010 YILI OLAĞAN GENEL KURULUMUZ


  • Mart 3, 2010



Başkanımız; Hüseyin ÇIRAK Güven Tazeledi.

Birliğimizin 2010 Olağan Genel Kurul Toplantısı Milas Belediyesi Toplantı ve Düğün Salonu’nda yapıldı. Toplantıya; Milas Kaymakamı M. Bahattin Atçı, Güllük Belediye Başkanı Aytunç Kayrakcı, il genel meclis üyeleri, oda başkanları, mahalle ve köy muhtarları ile birlik üyelerimiz katıldı.

Açılışta konuşan birlik başkanımız Hüseyin Çırak, “Birlik 2007 yılında kuruldu ve her geçen gün büyüyor. Birliğin önümüzdeki süreçte daha da büyüyeceğine inanıyorum. Bu büyümeyi de her birlikte yapacağız. Genel kurulumuzun herkese hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Konuşmanın ardından genel kurul divanı oluşturuldu. Salonda bulunan üyelerimizin oylarıyla divana Türkiye Merkez Süt Üreticileri Birliği Başkan Yardımcısı Osman Vasfi Yasun Divan başkanı, üreticilerimizden; H. Levent Erseven, Ali Pinar, Ali Acar, Mehmet Etik ve Halil Parasız ise divan heyeti olarak seçildi. Ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Genel kurul gündeminde yer alan 4’üncü olan “geçici olarak ihraç edilen üreticilerin durumunun görüşülüp, oylanarak karara bağlanması” maddesinin görüşülmesi ile devam free gems clash royale no survey etti. Genel kurul sonrasında yönetim, denetim kurulu raporları, bilanço gelir gider cetvelleri okundu ve oylanarak kabul edildi

Birliğimizin 2010 Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda yapılan seçimde birliğimizin mevcut Başkanı Hüseyin Çırak ve diğer başkan adayı CHP İl Genel Meclis Üyesi Halil Ilbıra yarıştı. Birlik üyelerinin kullandığı oylardan 149’unu Halil Ilbıra alırken, 869’unu Hüseyin Çırak alarak güven tazeledi.

Yapılan seçim sonrasında Başkanımız Hüseyin ÇIRAK’ ın teşekkür konuşması ile toplantı sona erdi.

Yapılan seçim sonrasında yeni yönetimimiz şu isimlerden oluştu: Yönetim kurulu asil üyeleri: Hüseyin Çırak, Ali İhsan Gezgin, Mustafa Güder, Nurettin Pinar, Ahmet Avcı. 

Yönetim kurulu yedek üyeleri: Feridun Yılmaz, Saim Ünlü, Hüseyin Tireli, Hasan Dursun, Durmuş Çulha. Denetim kurulu asil üyeleri: Abdullah Şen, Günan Karadağ, Memiş Çınar. Denetim kurulu yedek üyeleri: Özay Yüksel, Erol Gökmen, Metin Gül. Merkez birlik temsilcisi: Halil Emeksiz (asil), Mitat Parasız (yedek)





İlginizi Çekebilir

  • süt birliği
  • Şubat 5, 2024
Üretime dair her şey bu merkezde…