SÜT BİRLİĞİ, BAŞKAN ŞENLİ VE YÖNETİMİNİ TEBRİK ETTİ

• Ocak 12, 2020

Türkiye Süt Üreticileri Merkez Birliği Genel Başkan Yardımcısı ve Milas Süt Birliği Başkanı Ali İhsan Gezgin, genel kurulda güven tazeleyen TARİŞ 152 Nolu Pamuk Tarım Satış Kooperatifi Başkanı Halit Şenli ve yönetim kurulu üyelerini tebrik ederek başarılar diledi.

Türkiye Süt Üreticileri Merkez Birliği Genel Başkan Yardımcısı ve Milas Süt Birliği Başkanı Ali İhsan Gezgin, Milas Süt Birliği Başkan Yardımcısı Nurettin Pinar, Milas Süt Birliği Muhasip Üyesi Mustafa Güder ve Milas Süt Birliği Genel Müdürü Soner Güney ile birlikte, TARİŞ 152 Nolu Pamuk Tarım Satış Kooperatifi Başkanı Halit Şenli ve yönetim kurulu üyelerine tebrik ziyaretinde bulundu.

Kısa süre önce gerçekleştirilen genel kurulda güven tazeleyen Başkan Şenli ve yönetimi tebrik eden Başkan Gezgin, ilçedeki pamuk üreticilerinin yararına çalışmalar yürüten TARİŞ 152 Nolu Pamuk Tarım Satış Kooperatifi’ne yeni dönemde başarılar diledi.

Ziyarette, Milas tarımı ve hayvancılığı konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.

Başkan Şenli ve yönetim kurulu üyeleri, Milas Süt Birliği yöneticilerine nazik ziyaretleri için teşekkür etti.