15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü

• Temmuz 15, 2020

Türkiye Süt Üreticileri Merkez Birliği Genel Başkan Yardımcısı ve Milas Süt Birliği Başkanı Ali İhsan Gezgin, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde tüm demokrasi şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi ise saygı ve minnetle andı.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla açıklama yapan Türkiye Süt Üreticileri Merkez Birliği Genel Başkan Yardımcısı ve Milas Süt Birliği Başkanı Ali İhsan Gezgin, aziz milletimizin kararlılığıyla engellenen 15 Temmuz 2016 tarihindeki hain darbe girişimini lanetledi ve her daim gücünü milletinden alan Türkiye Cumhuriyeti’nin ilelebet payidar kalacağını ifade etti.

FETÖ terör örgütünün 15 Temmuz 2016’de devleti ele geçirerek, millet egemenliğini gasp etme emellerini gerçekleştirmek için kanlı bir saldırı gerçekleştirdiğini hatırlatan Başkan Gezgin, Türk milletinin demokrasiye olan inancı ve kararlılığıyla bertaraf edilen hain darbe girişiminin, saldırının asla belleklerden silinmeyeceğinin altını çizdi.

Türkiye Cumhuriyeti’nin 15 Temmuz 2016’daki darbe girişiminden daha güçlü bir şekilde çıkarak, demokrasiye olan bağlılığının perçinlendiğini söyleyen Başkan Gezgin, Türkiye Cumhuriyeti’ne ve demokratik değerlerine yönelik hain planları olanların dün olduğu gibi bundan sonra da her zaman karşılarında olacaklarına vurgu yaparak, “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde tüm demokrasi şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi ise saygı ve minnetle anıyorum.” dedi.