MİİLAS FUARI’ NDA TEKRAR YERİMİZİ ALIYORUZ

• Temmuz 2, 2011

Birliğimiz, geçen yıl düzenlenen; 140 firmanın katıldığı, 4 gün boyunca yaklaşık 200 bin kişinin ağırlandığı, İlçemiz tarihi adına önemli bir ilke imza atılan Milas 1. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarı’nda yerimizi almıştık.

Milas köylerimizden, Birlik üyesi üreticilerimiz ve üyemiz olmayan üreticiler dışında çok sayıda vatandaşta standımızı ziyaret ederek birlik çalışmaları hakkında bilgiler almıştı.

Birlik standımız çevre il ve ilçelerden fuara katılan birçok katılımcı firma, kurum ve kuruluşlarla birlikte ilçemize ziyarete gelen çok sayıdaki üreticilerin ilgisini çekmeyi başararak, Milas’ ta böyle bir birliğin olmasının büyük bir şans olduğunu ve kendi bölgelerinde de böyle bir birliği hayata geçirmek istediklerini belirterek, Birlik Başkanımız ve Yönetim kurulu Üyelerimiz ile fikir alışverişinde bulunmuşlardı.

Birliğimiz, yine bu yılda fuardaki yerini alarak, yine kendi çalışmalarıyla ilgili bilgileri; üreticilerimizle, katılımcı diğer kurum ve kuruluşlarla ve fuara gelen ziyaretçilerle paylaşarak üzerine düşen görevi yerine getirecektir.

img4bbc5d2cc25c8