- Hoşgeldiniz - Sitemizde 7 Kategoride 113 İçerik Bulunuyor.

Birliğimizden Haberler

DAİRE BAŞKANI RAMAZANOĞLU’NDAN BAŞKAN GEZGİN’E ZİYARET

05 Haziran 2018 - 189 kez okunmuş
Ana Sayfa » Birliğimizden Haberler » DAİRE BAŞKANI RAMAZANOĞLU’NDAN BAŞKAN GEZGİN’E ZİYARET
DAİRE BAŞKANI RAMAZANOĞLU’NDAN BAŞKAN GEZGİN’E ZİYARET

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Tarım Reformu Genel Müdürlüğü Teşkilatlanma Daire Başkanı M. Lokman Ramazanoğlu, Türkiye Süt Üreticileri Merkez Birliği Genel Başkan Yardımcısı – Milas Süt Birliği Başkanı Ali İhsan Gezgin’i makamında ziyaret etti…

Milas Süt Birliği Genel Müdürü Soner Güney’in de hazır bulunduğu ziyaret sırasında Milas’ın hayvancılık potansiyeli ve süt üretimi ile ilgili görüş alışverişlerinde bulunuldu.

Daire Başkanı Ramazanoğlu görüşme sonunda verimli bir ziyaret gerçekleştirildiğini dile getirirken Birlik Başkanı Gezgin, Ramazanoğlu’nun teşkilatlanma adına çok önemli hizmetlerde bulunduğunu ifade ederek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirip, kendisine teşekkür etti.

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

İlgili Terimler :